Telle tuolla kyseli kuulumisia joten voisin ihan näin julkisesti _kunnolla_ kertoa niitä ! mutta ensin eilisestä;
Elikkäs suunnitelmana oli lähteä vain kaupunkiin pyörimään mutta mites kävikään, löysin itselleni kengät jonka jälkeen löysimme itsemme lilan kanssa istumasta linkkipysäkeiltä ja kuuntelemassa musiikkia. Siitä siirryttiinkin kirkkopuistoon katsomaan kun ystävämme joi ja sehän oli tylsää. Ajattelin soittaa Janitalle jos illalla katottais vaikka moulin rouge mutt mistäs löysin itseni, katsomasta sinkkuelämää leffaa toista kertaa.
1789382.jpg
En voi käsittää vaan miten rakastan tuota elokuvaa, alkutunnarissa jota on muuten tullu kuunneltua iha tajuttomasti meinas jo itku tulla. Sitten muutamaan kertaan itkinkin taas jälleen.

Leffasta siirryttiin Janitalle jonne meille oli jätetty VIINAA, vannoin etten juo vähään aikaa mutta mites se nyt näin kävi.
1789389.jpg
labels or love ? eiku kaljaa.

1789392.jpg
vähän tanssin
1789395.jpg
vähä tämmöstä punane lyhty fiilistä

1789397.jpg
janita ja drinkki. tommosia me juotiin koko ilta, melkee ku cosmopolitan ; >

Sieltä ennen kolmea kotiuduin ja suoraan nukkumaan.


Tosiaan koulutkin alkaa aivan näilla minuuteilla taino päivillä. 7.8 mulla. Vaatetus, ei kiinnostas oikeestaan yhtään tai en tiedä.. En oikeestaan tiedä enää yhtään mitään. Mulla ei oo mun miesasioista mitään hajua, päivätki menee miten sattuu, välillä tekis mieli itkeä ja välillä taas vaan pitää hauskaa mut kai se on normaalia. Ehkä alkaa vähän tää kesäloman loppu masentamaan, kun ei oo aikaan saanu oikeestaan yhtään mitään. No Helsingissä nyt kerran käyny ja sitten juonu ? se ei oo kovin suuri saavutus. Ja tästä ku piti tulla paras kesä ! Ja paskan letut sanon minä. Iha okei tää on ollu mutta viime kesä oli paljon paljon parempi. Oikeestaan viime kesää ei voita mikään. Kaipaan siihen aikaan.
Vähän pelottaa sekin että miten nyt kavereita sitten näkee ku kaikki on eri kouluissa ja miten ylipäätään riittää aika mihinkään ystäviin ? Kun mullakin on se kaksoistutkinto.
Haluisin vaan palata takasi ylä asteelle. En ois ikinä uskonu että mä tulen ton sanomaan, mutta niin se on. Kaipaan sitä aikaa. Se oli niin mahtavaa loppujen lopuks. Vaikka nyt siellä oliki aika perseestä käydä ja olla mutta tuttu ja turvallinen.

Nyt ku tarkemmin miettii ni vähä ankeelta kuulostaa toi koko juttu. En mä oo ankee ja ei mun elämä oo noin ankeeta vaikka niin sanonki ! On siinä paljonkin hauskaa kyllä. Mut noi nyt on päällimäiset ajatukset.
Pidän mun ystävistä ihan tajuttomasti ! Ne on parhaita. Piristää aina, tehtiin sitte mitä tahansa. Ja parasta on ku keksitään jotai erilaista mitä ei oo enne tehty esim lähetään yöllä skeittaamaan tai sit ihan perinteistä että keitetään teetä ja jutellaan. Aina niin mahtavaa.

No tässä nyt oli tämmöstä jotain pientä. En tiiä onko noi nyt niin kuulumisia mutta sentään jotai !

-jurps

Ja oikeesti nyt kaikki jotka sitä sex and the city movieta ette oo käyny kattomassa ni KÄYTTE. Tää on haaste.