Olenpa innokkaana nyt.
Sain jopa kamerani toimimaan hetken hakkailun ja kiroamisen ansiosta, itseäni en tosin jaksanut kuvailla mutta pari otosta tuli silti otettua, jostakin ihan muusta.

Usein näkee niitä "laukun sisältö" juttuja. Ja mieleni teki sitten tosiaan sellainen tehdä itsekkin
eli mitä laukkuni sisältää.
1626315.jpg
Ensinnäkin, olen nyt kovin ihastunut mummoni vanhaan laukkuun. Se on tilava ja suloinen ! toimii hihnalla ja 'salkkuna'. Mutta siis sisältöön
lompakko: no tottakai se nyt pitää olla mukana, vaikka ei se aina rahaa sisällä. Tuo lompsa alkaa vähän jo hajoilemaan joten olen korjaillut sitä hakaneuloilla ja ulkoasua piristänyt Disco Ensemble tarroilla.
mp3-soitin: musiikkia on vaan pakko kuunnella kokoajan. ! Välillä soittimena toimii myös kännykkäni. (mp3:sen nimi on muuten Jack)
rööpelit ja sytkäri: minkäs sitä tavalleen mahtaa. Paha tapa mutta ah niin nautinnollinen.
huulirasva: mulla on huulirasva riippuvuus joten se pitää olla mukana, kamalaa kun joskus tuon unohtaa ! Hukkasin edellisen söpön vaaleanpunaisen huulirasvani ja nyt on käytössä joku apteekin MIKÄ EI AUTA YHTÄÄN =(

Otin myös kuvan suuresta rakkaudestani nimittäin;1626322.jpg
SINKKUELÄMÄÄ BOKSISTA. Olen täysin koukussa tuohon ihanuuteen. Se on niin kauniskin ja täydellinen <3 Jaksoja tulee kattottua yleensä neljästä kymmeneen päivässä eikä kyllästymisestä ole tietoakaan !

-Jurps