Voisin listailla bändejä/artisteja
1697736.jpg
Mokoma
Ai että rakastan tätä bändiä. Vaikken ole kovin mittavia aikoja kuunnellukkaan niin silti moksu on mulle tosi tärkeä ja mmm musiikki. On vaan mahtavaa. En voi nimetä yhtäkään biisiä josta en pitäisi. Kaikki toimii ja loistavasti toimiikin.
Tämän hetken lempibiiseiksi voisin sanoa; ammu hautaa ja vaikene, minä elän, valapatto, haudan takaa.
Tämä rakkaus kestää <3

1697743.jpg
Stam1na
Tässä toinen bändi johon olen myöskin hyvin rakastunut. Stam1na on vaan täydellistä, musiikki on mahtavaa, pojat hauskoja, ulkonaisestikkin hyvin komeita (vaikka kuva johtaa harhaan : D) ja livenä toimii ku unelma. Ei oo mitään pahaa sanottavaa.
Uusin levy on ollu suuressa kulutuksessa ja siltä voisinkin tämän hetken lempibiisini nimetä; hammasratas, muuri, voima vastaan viha, luova hulluus.

1697737.jpg
The Bleedout
Varmasti aika tuntematon bändi monille. Mutta erittäin loistava ! Löysin tämän noin vuosi sitten ihan sattumalta ja siitä asti olen innokkaasti kuunnellut. Ghost manifesto on nykyinen lempibiisini bändiltä.

1697741.jpg
Disco Ensemble
Bändi jota en voi olla kuuntelematta päivääkään. Ihastuin bändin live-esiintymiseen 06 ankkarockissa ja siitä se sitten on lähtenyt. Musiikki on juuri niin mahtavaa kun vaan voi olla. Keikoillakin on aina parasta.

1697739.jpg
Uffie
En tiedä mikä tässä on vaan se juttu, mutta silti. Oi miten ihana naikkonen. Musiikki toimii vaan loistavasti vaikka onkin ihan erilaista kuin nuo ylempänä olevat.
Uffies got that shit

1697738.jpg
Guns N' Roses
Ikuinen ykkösbändi. En osaa kuvitella elämää ilman Gunnareita.
En osaa muuta kyllä sanoa.

Siinä oli vähäsen musiikkia josta pidän todella paljon.

-Jurps