On ollut kaikin puolin aika mukava päivä, vaikka ilma onki ollu ku talvella =( Nimittäin helvetin kylmä !

Kuitenkin, mekosta sain otettua kuvan;
1637573.jpg
Pahoittelen kuvan huonoutta ja huoneeni ikävää sotkua =(

Huomasin myös että hiukseni ovat kasvaneet aivan huimasti ! Tässä kuva minkä ansiota tämä huomio oli;
1637574.jpg
Ja mikä tää perkeleen laatu on ??

Olin tänään iloisesti Coffee Housessa pitkän tovin ystäväni Lilan kanssa ! Join laten ja ihmettelin kovasti kun pyysin pienen laten ja sain sen isoon kuppiin, oli kuitenkin iha pienen hintainen. Se oli tosi hyvää ja seura oli loistavaa. Ihmisiä on kiva stalkata ja silleen. Ja paperista tuli taiteltua.
1637576.jpg
Laitoin oman taitteluni tuonne kuppiin sisään, en ole taitava niinkuin ystäväni lila joka taitteli hienon kukan kuppinsa alle !

Ostin kaupungista myös laten lisäksi juustohampparin, pillimehun (jeejee yks pillimehu lisää mun pillimehupurkki kokoelmaan josta varmaan myöhemmin teen ihan oman postauksen) ja karkkia !
Eli ruokapuolella mennään.
Katselin myös Martti Servo & Napanderin levyjä ja nauroin niille kovasti.

Illalla menin Janitan kanssa kävelylle ! Pelastettiin etanoita jotka oli kävelytiellä. NIITÄ OLI IHAN TAJUTTOMASTI. Varmaan 10 tuli pelastettua. Käytiin myös katselemassa sorsia ja niitäkin oli paljon. Yksi kissa myös nähtiin.
Myöhemmin juostiin vielä maili !! Oon tosi ylpee itestäni että jaksoin juosta sen ihan vapaaehtoisesti !
1637577.jpg
Janita ja etana =)

Tänään on ollut siis kiva päivä. Ja huomenna pitää herätä aikaisin ja lähteä käyttämään tädin koiria. Ei siinä muute mitään muttakun aikainen herätys ei oo kiva !

-Jurps

p.s tän päivän biisi on selvästi Velvet Revolverin She Builds Quick Machines

PP.S HERRANJUMALA MTV:LTÄ TULEE GUNS N' ROSESIA. voivoivoi tulee mieleen tuo viimekesä ja mun hullu gn'r fanitus (kyllä olen edelleenkin) EHKÄ JATKANKIN POSTAUSTA ja laittelen viimekesän gn'r kuvia : DD
1637588.jpg
joo-o minä ja axl...

1637597.jpg
huomaa että kyllä on paitaa ja hihamerkkiä : )
1637599.jpg
on ne vaan niin söpöjä kyllä <3 vasemmalta oikealle iha näin tiedoks kaikille jotka ei tunnista että Duff, Izzy, Axl, Steven ja Slash =)