Näin tosissaan outoa unta, taino en tiedä onko se niin outoa, muttakun siinä tosiaan esiintyi eksäni. Ja olimme vielä yhessä siinä.
Tää sai mut miettimään tosissaan että oonko mä jo päässyt hänen ylitse vai en. Että kaipaanko häntä edelleen unissanikin vai oliko tää vaan joku tuulesta temmattu juttu.
Yritän ainakin itelleni uskotella, etten enää kaipaa kyseistä ihmistä. Varsinkin kun tässä on nyt uusikin mielenkiintoinen henkilö johon saattaisin olla jopa hieman ihastunut tai ainakin kiinnostunut. Niin jos siitä sitte kehekytyiskin jotain, ni ei olis tän uuden pojan kannalta yhtään reilua että mulla pyöris mielessä vieläkin eksä.

Olen huomannut, että olen itse enemmän semmoista tyyppiä joka on vahvasti seurustelun kannalla. Yhen illan jutut tuntuu vaan musta turhilta ja ne jää vaivaamaan, kun ei kerkeä tutustua ihmiseen ollenkaan ja eikä sitä myöhemminkään sitte kehtaa edes ajatella tutustumista. (ainakin omalla kohdallani käy näin)


Mielessä pyörii se myös, että nyt tässä loman aikana on huomannut ketkä ystävistä on oikeesti semmosia joita ilman ei vaan voi elää. Jo yhden päivänkin 'erossa oleminen' eli se että ei juttele tekee jo tuskaa ja tulee sellainen olo että eihän tässä nyt mitään osaa tehdä.
Ei ehkä pitäisi olla niin kiinni ystävissään, mutta parempihan se on että niitä kaipaa ja sitten on taas ihana nähdä. Lyhyenkin erossa olemisen jälkeen.

Riparistaki on nyt vuos kulunu. Voishan sinne aina uudestaankin mennä, lähinnä sen yhdessä olon ja hauskanpidon takia (mielelläni kaiken raamattujajumalajutun jättäsin väliin). Aluks en halunnu sinne ollenkaan ku oli ainoastaan yks kaveri siellä ja ekat 3 päivää oliki oikeestaan pelkkää tuskaa. Mut loppua kohti parani eikä ois tehny mieli lähteä ollenkaan pois.
ja jeee kuvia sieltä:
1626051.jpg
Tässä nyt on koko ripariporukka, ollaan kotiin lähössä.

1626053.jpg
Leikkiminen oli tosiaan kivaa ! Tässä leikittiin jotai todella outoa banaanileikkiä minkä muutama isonen oli kehitelly.

1626056.jpg
Laiskoteltiinki välillä. Kuvassa vasemmalta oikealle on Kiita, minä, Eve, Sippe ja Jenni.

1626048.jpg
Tää kuva on konfirmaatiosta. Ja tässä on siis (L)Bondin perhe. Eli minä, Jenni, Suvi, Huki, Larppis ja Niko.

Tällästä sitte tänään, mieleni tekisi laittaa kuvaa aivan ihanista sortseistani :: ) muttakun, kamera teki tenkkapon eikä suostu toimimaan. Joten ehkä ne (ja muutakin) nähään myöhemmissä postauksissa.

-Jurps

p.s Miksi kuvistä tulee tuommoisia pikselimömmöjä ;___;