Joojoo että tosiaa tänään on ollu itsenäisyyspäivä, harvinaisen tylsä semmonen. Onhan se hieno juhla mut mun mielestä pitäs olla kyllä kahvilat vaikka auki (kun suomessahan on niin paljon niitä jotka ei tätä itsenäisyyttä juhli ;)

Eilen oli kyllä kaikenkaikkiaan mukava päivä.
Koulussa en saanu mitään aikaan, ei oo ollenkaan muistikuvaa edes että mitä tein muutakun että avasin työn auki ja esitin aina sijaisen nähden että jotai tein.
2124936.jpg
tässä työ jota pidin auki. aiheena oli tehdä juliste heijastimen käytöstä.

Kunnes siihenki hommaan kyllästyin ja tyydyin suosiolla pelaamaan biljardia Jorin kanssa. Mulla oli hyvä voittoputki päivä. Voitin värivaltauksessa jordanin ja sitte siirryttiin just biljardiin ja siinäkin voitin ! Vaikka just sen takia vaihettiin peliä että herrakin sais välillä voittaa.
Päästiinpä jopa 20 minsaa aikasemmin koulusta, jesjes. Olisin kyllä mielelläni siellä vielä istunutki kattelemassa galtsun kamalia kuvia (se on muute parasta viihdettä, kattoa joko 95-syntyneiden tai yli 40 vuotta täyttäneiden kuvia ja kuvatekstejä).
Keskustassa hetki pyörittiin Jorin kanssa, kunnes mulle tuli linkki ja hänen oli aika juosta kitaratunnille.
Kotona sitten datailin pari tuntia ja lähdin takaisin keskustaan josta suuntasin Jennin ja Reetan kanssa JUOMATEHTAALLE keikkaloimaan. Siellä oli näitä jyväskylän nuorisobändejä. Leviathan, Loveu.not, Years In Vain, New Time Terror ja Home Junior. aaah kaikki oli aika tosi hyviä ja vikan bändin eli Home Juniorin lopun tarkkailin sitten bäkkärin puolelta, jonne Laura otti mut syömään sormin kanasalaattia. Olin nimittäin kovin nälkäinen. Keikat loppu ja jäin odottelemaan että kamat saatiin roudattua ja suunnattiin Lauran ja Jorin kanssa pakettiautokyydillä joululauluja kuunnellen Kuokkalaan, jossa oli bailut: Niitä metsästettiin pitkä tovi kunnes löydettiin ja oltiin semmoset 5 minsaa ku aaaa ihan kamalaa oli. Liikaa ihmisiä, tuntemattomia ihmisiä ja ei mitään fiilistä. Päätettiin jokainen hipsiä sitten kotiin.
Hyvin onnistunut ilta oli muuten.

Tänään oonkin sitten vaan dataillu ja vähä lisää dataillu.
On ollu sinänsä tosi surullinen päivä että mun yks hiiri piti lopettaa, kun sillä oli semmonen jumalaton patti. Sitä oon tänään vähän surrut.
2124860.jpg
tässä pikkuisesta kuva, ehkä sillä on nyt parempi olla <3 (huomatkaa tosiaan tuo suuri patti mikä tossa jalan vierellä on.)

Syötiin sitten ihan loistava iltaruokakin tossa. Ja saihan sitä kuoharia ja punaviiniäki. Juhlan kunniaks.
2124864.jpg
siinä on kuva juhlapöydästä, äiti tahto että kattauksesta otetaan kuva !

Sain loistoidean, että kuvaan mun lemppari hamoset/mekot mitä ne nyt ikinä sitten onkaan ! Eli kuvaa ja kertomista vähän mitä ja mistä ja tälleen !
Alkaen NYT:
2124943.jpg
Elikkäs. Mekko - gina tricot, legginssit - gina tricot ja korkkarit - spiritstore
Rakastuin tohon mekkoon heti kun se on tommone istuva ylhäältä ja sitten tulee tommone lyhyt "alaosa" siihen. täydellinen vaan. Legginssit oli aluks tosi oudot kun ne on ne wetlookit mutta kerran ku sovitti ni sitte rakastu. Ja kengät on vaan unelimeni korkkarit, jotka ostin alunperin ysin päättäjäisiin ja niitä on tullu käytettyä.

2124958.jpg
Mekko - itsetehty, kengät - kirppari
Tuon mekon tein ysin kässän lopputyönä, onnistuin mielestäni hyvin ja tämä olikin ysin päättäjäisissä päällä (oikea mekkoni sinne ei kerenny saapua..) ja nuo kengät oli vaan niin peruskivat avokkaat, semmosia nyt tarvitsee aina ! Ja ne makso tosiaan sen 1,5 euroa =)

2124962.jpg
Paita - zara, hame - gina tricot
Paita nyt on vaan tommon perusnappipaituli mutta hame. Sekin oli vaan pakko saada, tylliä ja kerroksia, SIITÄ MINÄ PIDÄN : D tullu käytettyäki tyttöjen iltana ja halloweenina.

2124968.jpg
hame - h&m lastenosasto
Kaverini löysi tuon hameen ja se muistutti hieman sinkkuelämän carrien hametta mikä sillä on jaksojen alkutunnarin aikana. Senhän minä sitten ostin. Yllätyin että koko 140 oli mulle täysin sopiva. Muutenkin lastenpuolelta tekee kivoja löytöjä.

2124970.jpg
Villatakki - vila, hame - gina tricot, kengät - kirppari
Villatakki oli nyt vaan kokeellinen tähän asuun. Hame oli kesäostos, toimiva semmonen. Tykkään kun se on tommone korkeavyötäröinen ja nuo vetskarit on kiva yksityiskohta. Mutta nyt pakko puhua kengistä. Rakastuin niihin heti ensisilmäyksellä, ajattelin että sovitan vaikka olin ihan varma että joku niissä mättäis koska ne oli ulkonäöllisesti täydelliset. Ja vielä mitä, ne oli just sopivat mun jalkoihin. Ei purista, ei oo väljät tai liian pienet. Ja vaikka pieni korko noissa on ni kävely ei satu monenkaan tunnin jälkeen laisinkaan. Parhaimmat kengät ikinä !

Pahoittelen kuvien rumuutta ja samaa asentoa kokoajan. Naama oli sen verran rumana että oli pakko yrittää piilottaa se =)

Nyt voisin jatkaa tota galleriaseikkailua ja syödä ehkä hieman. Linnanjuhlat on muuten todella tylsät !!

-jurps